2015 lanserade Betsson ”Äkta hjältar”, ett initiativ för att hylla och stötta idrottens hjältar runt om i Sverige. Projektet, som var spelbolagets dittills största, stöttades av några av Sveriges mest folkkära sportstjärnor som alla gick att följa i en webb-TV-serie. Först var OS-satsande Sanna Kallur, följt av boxaren George Scott, fotbollsstjärnan Hanna Ljungberg trestegshopparen, OS-guldmedaljören Christian Olsson och simhopperskan Anna Lindberg.

I varje avsnitt av webb-TV-serien tog ambassadörerna med tittarna till olika delar av Sverige, för att uppmärksamma personer som lägger ned ett stort och oersättligt engagemang för den svenska idrottsrörelsen.

”Det finns otroligt många hjältar runt om i idrottssverige som förtjänar att hyllas för sitt otroliga arbete. Jag hade inte varit där jag är utan allt fantastiskt engagemang från personer i min omgivning. Under den här resan har jag fått möjlighet att lära känna några av de här personerna och de enormt viktiga insatserna de bidrar med. Jag är glad över att få göra detta tillsammans med Betsson för att uppmärksamma och hylla idrottens äkta hjältar”, sa Sanna Kallur.

Några exempel på Äkta Hjältar:

Torbjörn Eriksson och Sanna Kallur: I avsnittet får vi följa det känslosamma mötet mellan Sanna och hennes tränare, som stått vid hennes sida genom alla skadefyllda år. Se avsnittet här.

Helga och George Scott: I avsnittet får vi följa Helga från Angered som tränar unga tjejer från alla möjliga bakgrunder på Angered Boxing Club. Se avsnittet här.

Bodil och Hanna Ljungberg: I avsnittet får vi följa Bodil från Harlösa som engagerat sig ideellt i fotbollsklubben Harlösa IF där hon är lagledaren som ger allt för föreningen. Se avsnittet här.

Mårten Westberg och Christian Olsson: Vi får bekanta oss med Mårten Westberg som är engagerad i Akalla RUN. Med sitt engagemang vill han få fler ungdomar med invandrarbakgrund att börja idrotta. Se avsnittet här.

Petra Hedlund och Anna Lindberg: I avsnittet får vi följa med Anna till Uddevalla för att uppmärksamma Petra Hedlund för sitt ideella engagemang. Se avsnittet här.